Tjänsteresor med reseappen!

Publicerad den 17-01-19

Tjänsteresor med reseappen

Tjänsteresor med reseappen är ett alternativ för företag som vill ha ett enkelt, smidigt och digitalt sätt att göra sina tjänsteresor med. Ni får dessutom 10 % rabatt på samtliga biljetter!

I reseappen kan man köpa alla våra biljetter till/från och inom Kronobergs-, Kalmar-, Halland- och Jönköpings län samt Blekinge, Skåne och Danmark.

Hur går det till?

Genom att logga in på Företagsportalen och klicka på ”Beställ/Reseapp” kan ni ge anställda behörighet att använda reseappen för sina tjänsteresor. Efter att ni angett namn, mobilnummer samt månatlig köpgräns får den anställde ett sms med engångskod och användaruppgifter som de anger i reseappen för att få tillgång till företagsfaktura som betalmedel. Den månatliga köpgränsen kan anpassas efter respektive anställd utifrån behov och även ändras i efterhand om det skulle behövas.

De anställda måste ange ett syfte med sin resa vid varje biljettköp mot företagsfaktura. Företaget får en månadsfaktura för samtliga biljettköp som gjorts och en god överblick kring företagets resekostnader. Vid beställning av reseapp ges behörighet omgående och användaren får en bekräftelse per sms.

Fördelar med reseappen:

• 10 % rabatt på samtliga biljettköp!

• Ni kan köpa biljetter även till/från och inom Skåne och Danmark.

• Ni faktureras för de biljetter ni faktiskt köpt i efterhand.

Vill du veta mer?

Kontakta Länstrafiken Kronobergs företagsrådgivning på foretag@lanstrafikenkron.se eller 0470-58 32 80.